📣 II. Hungary Pen Show – 2024. november 16.

I. Hungary Pen Show

Kedves Barátunk!

2023 november 11-én, a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban kerül megrendezésre az írószerek, tinták és papírok rajongóinak legjobban várt hazai rendezvénye.

Régi álmunk válik valóra azáltal, hogy az eddig csak külföldi gyakorlatból ismert pen show végre idehaza is megrendezésre kerül. A célunk, hogy a töltő -és golyóstollak, töltőceruzák, tinták és különleges papírok szerelmesei találkozzanak egymással egy felejthetetlen nap keretében.

Az esemény lehetőséget nyújt a látogatóknak arra, hogy megismerjék az írószerek színes és lebilincselő világát, a legújabb írószer trendeket, megismerhessék és tesztelhessék a legkülönfélébb íróeszközöket, tintákat és egyéb kapcsolódó kiegészítőket, valamint találkozzanak gyűjtőkkel, írószerrajongókkal és az írószeripar képviselőivel.

Amennyiben kiállítóként részt kíván venni az I. HUNGARY PEN SHOW rendezvényen, kérjük, hogy jelentkezzen honlapunkon. Felhívjuk figyelmét, hogy a jelentkezését csak a részvételi díj befizetése után tudjuk véglegesíteni!

Mivel a kiállítói helyek korlátozottan érhetőek el, javasoljuk, hogy minél hamarabb biztosítsa a helyét a rendezvényen!

Tisztelettel:

Az I. HUNGARY PEN SHOW szervezői:

Bikfalvi Máté (pennonia.eu), Pethő Sándor (pendors.hu)


Posted

in

by

Tags: