📣 II. Hungary Pen Show – 2024. november 16.

Pendors

Prémium kézműves tollak fából és akrilgyantából

A Pendors az egyedi tollak készítésének szenvedélyéből született. Pethő Sándor, a tollkészítő a tradicionális faanyagok és a modern akril anyagok varázslatát használja fel alkotásaiban.

Az elkészült tollak mindegyike különleges, hiszen olyan alapanyagokból készülnek, mint az akril, madártoll, gyémántpor, kagylóhéj, 100 éves fa, damaszkuszi acél vagy ebonit. Számos esetben a legnemesebb anyagok is felhasználásra kerülnek, mint például a smaragd, gyémánt, arany vagy titán.

Bár a digitális korban a tollak kisebb szerepet játszanak a hétköznapokban, egy kézműves, prémium toll az írás élményét teljessé és különlegessé teszi. A tollak mindegyike gondos tervezés és előkészítést követően kerül elkészítésre. Ezek az íróeszközök nem csupán tárgyak, hanem történetek és emlékek, amik az emberi élet részei. A kézzel készített tollak egyediséget hordoznak magukban.

A Pendors tollak szerves részei az emlékezetnek, amelyek az első pillanattól fogva, fogásuk, küllemük és anyagfelhasználásuk miatt különlegesek. Az elkészítés során a minőség a legfontosabb szempont, hiszen minden toll egy történet hordozója.

A Pendors különleges tollaival az első Hungary Pen Show-n mutatkozik be, ahol mindenkit arra ösztönöz, hogy fedezze fel az írás művészetének új dimenzióját.


Posted

in

by