📣 II. Hungary Pen Show – 2024. november 16.

Etelburg: élmény minden tollvonásban

Minden tollvonás egy élmény – az Etelburg moduláris tollaival legalábbis garantáltan. Megyeri Gábor, elismert formatervező és üzlettársa, Megyeri Péter nevéhez köthető prémium kategóriás töltőtollakkal valódi ünnep a kézírás. Ez a nem mindennapi tapasztalat a Hungary Pen Show keretein belül november 11-én akár az Ön számára is átélhető! 

A  neves hazai márka repertoárjában letisztult, modern formavilágú, moduláris tollak sorakoznak. A prémium termékkínálatnál azonban jóval többet jelent az Etelburg.  A vállalat alapfilozófiája: őrizzük meg a múlt értékeit a jövő számára, annak fenntarthatósága érdekében. Az egyik ilyen érték a kézírás.

Az Etelburg csapata olyan termékek megalkotásán dolgozik – legyen szó íróeszközről vagy egyéb kiegészítőről –, melyek azon túl, hogy alapvető funkciójuknak eleget tesznek, maximálisan kiterjesztett élettartammal rendelkeznek, azaz generációk kiszolgálására alkalmasak. Mindezt remek anyagválasztással, a moduláris rendszerek kompatibilitásának megőrzésével és folyamatos fejlesztéssel érik el. 

Az Etelburg elzárkózik az önkénytelen dizájntól, ahogy a profithajhász, értelmetlen tömegtermeléstől is. A fenntartható gyártás és a környezettudatos gondolkodás alapvető elemei munkásságuknak. 

Etelburg termékek: megdöbbentő elegancia és funkcionalitás 

Az Etelburg csapatának első projektje a páratlan Rainbow termékcsalád, melynek töltőtolla az r.feather az egyik legkomplexebb íróeszköz, amit valaha láttunk. A cserélhető hegyű, moduláris toll különleges, ergonómiai kialakításának és állítható súlypontjának köszönhetően hosszú, kényelmes használatot tesz lehetővé, miközben lenyűgöző küllemmel rendelkezik. Fő alapanyaga a perunal, azaz a repülőgépgyártás során is használt alumínium, melynek strapabírása az acéllal vetekszik, súlya viszont a hagyományos tollak anyagával szinte megegyezik. 

A kivételes íróeszköz mellé az r.ink tinta, az r.app mobiltelefonos applikáció és a zászlóshajó, az r.pro tintakeverő gép is társul. 

Továbbá, egy sikeres közösségi finanszírozású projekt keretében megszületett a különleges DPAF I. tollcsalád is. 

Az Etelburg mélyrenyúló gyökerei

Megyeri Gábor, formatervező az exkluzív, felső kategóriás töltőtollpiac két legendás cégénél, a Montblancnál és a Montegrappánál eltöltött évek alatt jókora tapasztalatra tett szert, most pedig az Etelburg termékek kifejlesztése során kamatoztatja tudását. Gábor kidolgozta azt a kutatási, elemzési és interpretálási metódust, mellyel intellektuális tartalommal tud felruházni termékeket, így növelve azok értékét ahelyett, hogy értelmetlenül alkalmazna drága, nemes anyagokat. Ez az, ami megkülönbözteti az Etelburg prémium termékeit a közönséges luxustermékektől. 

Etelburg

Megyeri Gábor, az Etelburg egyik alapítója

Az Etelburg egyedülálló termékeinek színes és lebilincselő világa az első Hungary Pen Show keretein belül megismerhető, az írószerek próbára tehetőek! 

Találkozzunk november 11-én a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban!


Posted

in

by