📣 II. Hungary Pen Show – 2024. november 16.

Kultikus tollak – ezt képviseli a STABILO!

Az írás és a rajzolás művészete mindig is emberiségünk egyik legkreatívabb kifejezési formája volt. Az eszközök, amelyekkel ezt az művészetet űzzük, pedig nem csupán tárgyak, hanem hű társak az utunkon. A STABILO márka évtizedek óta azon íróeszközöket gyártó vállalkozások közé tartozik, amelyek a minőség, a megbízhatóság és a kreativitás jelképei. Épp ezért rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a vállalatot a Hungary Pen Show kiállítói között üdvözölhetjük!

Stabilo

A családi kézben lévő STABILO a világ egyik élvonalbeli íróeszközöket gyártó vállalata, amely a német minőséget és sokszínűséget képviseli. A neves gyártó termékei világszerte keresettek. A vásárlói igények kielégítése érdekében ma már a Schwan-STABILO csoportban több mint 1500 alkalmazott dolgozik azon tollak és ceruzák előállításán, amelyek szövegkiemeléshez, rajzoláshoz, íráshoz és színezéshez egyaránt igénybe vehetők. 

A STABILO immár több mint 160 éve készít olyan tollakat, amelyek töretlenül divatközpontúak, inspirálók és jövőorientáltak. 

De mi is teszi kultikussá a STABILO termékeket?

Először is, minőségük és tartósságuk páratlan. A STABILO írószerek, színes ceruzák és filctollak precíz tervezés és szigorú minőségellenőrzés eredményeként készülnek, hogy minden tollvonás és árnyalat ragyogó legyen. 

Másodszor, a STABILO termékek sokoldalúsága. Legyen szó egy egyszerű jegyzetelésről, színes rajzok készítéséről vagy akár komoly művészeti alkotásról, a STABILO tollak és ceruzák képesek kielégíteni a kreatív igényeket. A széles színskála és a különböző vastagságú hegyek lehetővé teszik, hogy minden művész megtalálja a saját stílusához és projektjéhez legmegfelelőbb eszközt.

STABILO a Hungary Pen Show-n!

A Hungary Pen Show lehetőséget biztosít arra, hogy a STABILO termékeket személyesen is felfedezze. Az eseményen alkalom adódik arra, hogy közvetlenül megismerkedjen a STABILO termékeivel, kipróbálja az újdonságokat, és beszerezze legújabb kedvenceit.

Ne feledje, a Hungary Pen Show november 11-én a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban kerül megrendezésre.

Friss hírekért kövesse Facebook oldalunkat!

Képek forrása: https://www.stabilo.com/hu/


Posted

in

by