📣 II. Hungary Pen Show – 2024. november 16.

Művészek Boltja – a magyar tinta- és tollrajongók eldorádója a Hungary Pen Shown!

A Hungary Pen Show közeledtével bemutatjuk ismét egy kiállítónkat, a magyar írószer-rajongók paradicsomának számító Művészek Boltját. A szaküzletet, amely nem csak egy átlagos bolt, hiszen hazai viszonylatban a legnagyobb tinta választékkal büszkélkedhet. Örülünk, hogy november 11-én őket is kiállítóink között üdvözölhetjük! 

Művészek Boltja

Művészek Boltja, nem csak művészeknek! 

A fővárosban személyesen, illetve a világhálón virtuálisan is elérhető Művészek Boltja kétségkívül a legnagyobb tintakínálattal rendelkezik az országban, beleértve olyan népszerű márkákat, mint a Sailor, Diamine, Rohrer&Klingner, Noodler’s, Colorverse és a Pennonia. A forgalmazott tinták kiváló minőségű alapanyagokból, precíz mérésekből és egy csipetnyi szenvedélyből születtek, így élénk, gyönyörű színeket testesítenek meg, ezáltal az írás nemcsak új színét, de szintjét is megteremtve. A tervezés során kiemelt figyelem helyeződött arra, hogy a tinták hibátlanul működjenek együtt az íróeszközökkel, sima, kellemes írásélményt biztosítva. 

Ebben a nem mindennapi üzletben a kézírás szerelmesei találhatnak még japán minőségi papírokat is, mint a Maruman. De a tollak széles választéka is várja a látogatókat, beleértve olyan high-end darabokat, mint az elismert Nakaya tollak. A kimagasló töltőtoll kínálat garantáltan minden felmerülő igényt kielégít, így az üzletben mindenki megtalálhatja a személyiségéhez leginkább passzoló íróeszközt, hogy az írás minden pillanata valódi élmény lehessen. 

Művészek Boltja a Hungary Pen Shown!

A Művészek Boltja november 11-én részt vesz a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban szervezett Hungary Pen Shown, így mindenki, aki érdeklődik a tollak, tinták és kiegészítők iránt, felkeresheti őket, és élőben megnézheti gazdag kínálatukat. Az esemény tökéletes alkalom arra, hogy szakértők segítségével fedezze fel az újdonságokat és exkluzív termékekkel bővítse írószerkészletét.

Tehát, ha Ön is azok közé tartozik, akiknek a szívét megdobogtatják a minőségi tinták, kifinomult tollak és írószer kiegészítők, ne hagyja ki a Művészek Boltjának standját a Hungary Pen Shown, ahol valódi ereklyéket és álom tollakat is megcsodálhat. A Művészek Boltja a bizonyíték arra, hogy a művészet és a funkcionalitás tökéletesen megfér egymás mellett a tollak és tinták világában. Jöjjön el, és győződjön meg róla a saját szemével!

További részletekért, illetve friss hírekért kövesse Facebook oldalunkat!

Képek forrása: muveszekboltja.hu


Posted

in

by