📣 II. Hungary Pen Show – 2024. november 16.

Tollrajongók figyelem! A népszerű lengyel tollak készítői Budapestre látogatnak!

Ha Ön is őszinte rajongója az írásnak és a tollaknak, akkor ne hagyja ki azt a kivételes lehetőséget, hogy személyesen megismerje a tehetséges lengyel házaspár íróeszközeit, a kézműves Drewnem Pisane tollakat. Ez a különleges cég az elmúlt évek során egyedi alkotásaival vált ismertté. Most a Hungary Pen Show keretében találkozhatunk velük, hogy még közelebbről megismerhessük őket.

Művészet és funkcionalitás, fa és gyanta tökéletes ötvözete – ezek a Drewnem Pisane tollak

Talán kevés dolog tudja annyira kifejezni az egyéniségünket, mint egy jól megválasztott egyedi íróeszköz. A Drewnem Pisane kreációk nemcsak megjelenésüket tekintve egyedülállóak, de minden egyes darab saját lélekkel is rendelkezik. Az alkotók minden terméket a legnagyobb odafigyeléssel készítenek el, gondosan kiválasztott anyagokból. A fa és gyanta remek kombinációja az esztétikum és funkcionalitás tökéletes egyensúlyán alapul. Az íróeszközök mögött átgondolt tervezés húzódik meg, kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy a toll használója minden pillanatban élvezhesse az írás élményét.

A kézírás szerelmesei számára a Drewnem Pisane tollak igazi kincsek, amelyek ötvözik a kézművességet és a művészetet, legyen szó golyóstollról vagy töltőtollról. 

Drewnem Pisane golyóstollak – a mindennapi élet és munka észrevétlen elemei nem kell, hogy unalmasak és névtelenek legyenek

A lengyel házaspár festett és természetes fából készült, kézzel készített tollakat kreál, fémbevonattal. Minden toll egyedi és megismételhetetlen, akárcsak a fadarab, amelyből készült. Különös erőfeszítéseket fordítanak arra, hogy minden toll lágyan, vékonyan és esztétikusan írjon. Kínálatukban Twist, Clik és Military tollak szerepelnek.

Drewnem Pisane töltőtollak – a mindennapi luxus apró darabjai

A Drewnem Pisane íróeszközök a bizonyítékok arra, hogy a toll praktikus és reprezentatív funkciója mellett gyönyörű és egyedi tárgy is lehet. Kínálatukban festett és természetes fából, ebonitból, akrilból és gyantából készült, kézzel készített tollak találhatók, amelyeket különböző érdekes elemekkel, például fával, magvakkal vagy virágokkal díszítenek. Minden toll egy példányban készül. A tollak tökéletes tollheggyel vannak ellátva.

Csodálja meg élőben a nem mindennapi alkotásokat!

Ha Ön is meg szeretné ismerni a Drewnem Pisane egyedülálló íróeszközeit, látogasson el a Hungary Pen Show-ra, és találkozzon velük! Ne hagyja ki ezt a kivételes alkalmat, amikor személyesen is megtapasztalhatja a művészet és funkcionalitás tökéletes összhangját az íróeszközök világában.

Ne feledje, a Hungary Pen Show november 11-én a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban kerül megrendezésre. Az ingyenes eseményen egész napos kalligráfiai előadásokkal várjuk a látogatókat!

Friss hírekért kövesse Facebook oldalunkat!

Képek forrása: https://drewnempisane.pl/ 


Posted

in

by