📣 II. Hungary Pen Show – 2024. november 16.

Zezil – amivel a tollvonások értelmet nyernek

Rajong a tollak, tinták, minőségi papírok iránt? Nemcsak csodálni szeretné ezeket, hanem használni is? A Hungary Pen Show kiállítói között, azon alkotók mellett, akik az íráshoz szükséges eszközöket biztosítják, olyat is talál, aki abban segít, hogy a tollvonások valódi értelmet nyerjenek. Különleges kiállítónk, a Zezil, azaz Tóth Cecília eltökélt célja, hogy minél több embernek utat mutasson a kiváló időmenedzsment felé, egy hibátlan tervezőnapló létrehozása által. 

Tóth Cecília: Kreatív időtervezés

Tóth Cecília könyve, a Kreatív időtervezés egy olyan gyakorlatias segítség, amellyel az olvasó megtanulhatja, hogyan hozhatja létre saját tervezőnaplóját. A könyvnek hála megismerhető az igazán hatékony tervezőnapló működése, felépítése, használata, illetve ötleteket és inspirációt is ad. 

A Kreatív időtervezés tulajdonképpen egy átfogó kézikönyv, hogy az olvasó egy üres füzetből az életét támogató tervezőnaplót tudjon varázsolni, és kezébe vegye élete irányítását ideje megtervezésével és jobb felhasználásával. 

De miért éppen a Hungary Pen Show-n találkozhatunk Tóth Cecíliával? 

Mert a tollak, a tinták mit sem érnek, ha értéktelen szavak, gondolatok papírra vetésére használjuk őket. Tóth Cecília mindenkit arra inspirál, hogy a tollvonások ne csak szépek legyenek, hanem értelemmel is bírjanak.

A Hungary Pen Show-n standjával és szakértelmével az íróeszközök és minőségi papírok iránt rajongó látogatók számára egyedülálló lehetőséget kínál a kreativitás és a hatékonyság ötvözésére. Ahhoz, hogy a tollvonások valódi értelmet nyerjenek, néha csak egy jól megtervezett naplóra van szükség, amely segít rendszerezni a feladatokat, ötleteket és inspirációt nyújt.

A tervezőnapló vezetése napi szinten ad lehetőséget a szépírás gyakorlására, a kreatív eszközök és tollak használatára.

Ha Ön is részt szeretne venni a Hungary Pen Show-n, és érdeklődik az időmenedzsment és a tervezőnaplók iránt, akkor látogassa meg a Zezil standját, ahol néhány jó tanácsot Ön is bezsebelhet. 

Találkozzunk november 11-én a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban! Az esemény délelőtt 10 órakor veszi kezdetét, ahol többek között ingyenes, egész napos kalligráfiai előadásokkal várjuk a látogatókat!

Friss hírekért kövesse Facebook oldalunkat!

Képek forrása: https://www.zezil.hu/


Posted

in

by