📣 II. Hungary Pen Show – 2024. november 16.

Pennonia: tintakészítés szenvedéllyel 

Vannak dolgok, amik csak együtt működnek: Stan és Pan, Bonny és Clyde, na meg persze a toll és a tinta. Ebből kifolyólag a Hungary Pen Show kiállítói közül sem maradhat ki a hazai kézműves töltőtoll tinták nagyágyúja, a Pennonia. A cég, amely különleges színeivel garantáltan minden tollrajongót pillanatokon belül levesz a lábáról. 

Az íróeszközök világában sok mindent a tollak minősége és az elegáns design határoz meg. Azonban egyre többek számára az igazi érték magában a tintában rejlik. A Pennonia valódi szenvedéllyel készített tintáiban ezt az értéket nem kell keresni, mivel egyből szemet szúr. 

Hogyan készülnek a Pennonia tinták?

A Pennonia tinták kézzel készülnek, gondosan kiválasztott alapanyagokból. A színek mögött rengeteg munka, kutatás és kísérletezés áll, hogy a legkiválóbb és legszebb árnyalatok szülessenek meg. A tintákban megtalálhatjuk készítőjük, Bikfalvi Máté személyiségét, emlékeit és sajátos ízlésvilágát. A színekhez legtöbb esetben kötődik egy háttértörténet, ugyanakkor van, hogy egyszerűen kísérletezés közben születik egy olyan árnyalat, amit mindenkivel érdemes megosztani. 

Lenyűgöző színek, amik papírra lettek teremtve!

A Pennonia 47 árnyalatú töltőtoll tintával és 16 csillám típussal szolgálja ki vásárlói igényeit. Az alkotó úgy tervezte és hozta létre ezeket a tintákat, hogy kellemesen, folyamatosan lehessen velük írni, illetve tökéletesen passzoljanak bármely töltőtollhoz! 

Nézzünk néhány különleges Pennonia színt! 

Hajnal

Ez egy gyönyörű világoskék tinta, amely nagyszerű fedést biztosít. Kiváló lila alaptónusokkal rendelkezik, amelyek nemcsak az írásban, de a művészi alkotások készítése során is megmutatkoznak.

Kárpátzöld

Ez egy matt zöld tinta, amely szintén szépen fed, sőt fluoreszkál is. A Pennonia ezzel a páratlan tintával egy piaci rést töltött be. 

Kalotaszegi Vörös

Ez a szemet szúró vörös szín telített és élénk, de egyben mélységgel is rendelkezik, ami az írás során is megmutatkozik. Ez persze nem meglepő, hiszen egy többkomponensű vörösről van szó.

Napnyugta

Ez a korall vagy inkább narancs tinta kimondottan különleges, ugyanis képes UV-fényben ragyogni. 

A Pennonia további különleges színeit tekintse meg és próbálja ki a Hungary Pen Show-n! 

Találkozzunk november 11-én a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban! Az esemény délelőtt 10 órakor veszi kezdetét, ahol többek között ingyenes, egész napos kalligráfiai előadásokkal várjuk a látogatókat!

Friss hírekért kövesse Facebook oldalunkat!

Képek forrása: https://www.pennonia.eu/ 


Posted

in

by