📣 II. Hungary Pen Show – 2024. november 16.

Új kiállítók csatlakoznak a II. Hungary Pen Show-hoz!

Ahogy a II. Hungary Pen Show időpontja közeleg, egyre izgatottabban készülünk arra, hogy újra találkozzunk a tollrajongó közösséggel. A tavalyi esemény sikere után, idén még több neves kiállítóval bővül rendezvényünk. Új arcok és ismert nevek egyaránt csatlakoznak a kiállítók sorához, hogy bepillantást engedjenek lenyűgöző alkotásaikba.  

Most pedig ismerjük meg egyik új kiállítónkat, a BragoWood-ot!

Hungary Pen Show

Az egyedi íróeszközök mestere: a BragoWood

A BragoWood mögött egy lelkes horvát művész, Goran Branovic áll, aki egyedi íróeszközök készítésére specializálódott. A tehetséges autodidakta kézműves 2018-ban döntött úgy, hogy egyesíti a fafaragást a régóta dédelgetett szenvedélyével, a kalligráfiával. 

Idővel a kalligráfia íróeszközei mellett a golyós-, rollerball- és töltőtollak készítése is bekerült a repertoárjába. Alkotásai során számos dolog inspirálja, többek között az építészet, az órák és az óraművészet, az ékszerek, a klasszikus zene, a képzőművészet, és még sok minden más.

Ami igazán egyedivé teszi a BragoWood tollakat, az az, hogy a művész egy régi technikát alkalmaz, fémhuzalt ágyaz be a fába. Ezt a folyamatot kézzel, saját készítésű eszközök segítségével végzi. A technika alkalmazása rendkívüli kézügyességet és sok gyakorlást igényel. Jelenleg Goran Branovic az egyetlen művész, aki ilyen apró részletekben alkalmazza ezt a technikát.

A BragoWood tollak tökéletes választásnak bizonyulnak azok számára, akik nemcsak egy egyszerű tollra vágynak, hanem egy íróeszközre, amelynek valódi művészi értéke van. Goran Branovic tollainak megalkotása ugyanis meglehetősen sok időt vesz igénybe, így a lelke egy kis darabját is magukban hordozzák. 

Jegyezze fel a II. Hungary Pen Show időpontját!

A II. Hungary Pen Show egy kivételes lehetőség minden íróeszköz kedvelőnek. Legyen szó lenyűgöző alkotások megcsodálásáról, új tollak felfedezéséről, vagy éppen a kézírás szerelmeseivel való találkozásról, ez az esemény a tollrajongók számára kötelező program.

Jegyezze fel a naptárába: 2024. november 16-án találkozunk a II. Hungary Pen Show-n! Idén a tavalyinál is több élménnyel, lebilincselő programmal és lenyűgöző meglepetéssel készülünk! 

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló alkalmat, amikor megismerkedhet a BragoWood és más lenyűgöző kiállítók műveivel!

Addig is friss hírekért kövesse Facebook oldalunkat!

Képek forrása: https://www.instagram.com/brago.wood/


Posted

in

by