📣 II. Hungary Pen Show – 2024. november 16.

Rekordkísérlet és nyereményjáték a II. Hungary Pen Show-n!

A II. Hungary Pen Show idén nemcsak neves kiállítókkal, kivételes íróeszközökkel és lenyűgöző tintákkal várja a látogatókat, hanem egy különleges rekordkísérletnek is otthont ad! A Pászti Művek alapítója, Pászti Péter hivatalos rekordot szeretne felállítani, méghozzá azzal, hogy nyolc órán keresztül ír kalligrafikus stílusban, gótikus betűkkel.

Egyedi rekordkísérlet a helyszínen

Pászti Péter, a Pászti Művek alapítója

Pászti Péter művészete már régóta ismert, illetve elismert a kalligráfia kedvelői körében. Most azonban egy különleges kihívás elé állítja magát és minden Hungary Pen Show látogatót, ugyanis a tervek szerint nyolc órán keresztül ír majd, méghozzá megszakítás nélkül. A célja, hogy nyolc óra alatt a legtöbb gótikus betűt írja le, és ezzel Magyar Rekorder legyen.

Pászti Péter több területen is remekel. Fest, grafikákat, különleges könyvjelzőket, pont- és betűképeket készít, kódexeket hoz létre és persze szemet gyönyörködtető kalligráfiákat kreál. Valódi szenvedélye a szépírás, amely a rekordkísérlet vállalásában is megmutatkozik. 

Nyereményjáték – tippelje meg a betűk számát és nyerjen!

A rekordkísérlethez egy izgalmas nyereményjáték is kapcsolódik! A látogatóknak lehetőségük lesz megtippelni, hogy Pászti Péter hány betűt fog írni a nyolc óra alatt. A legpontosabb tippet leadó látogató megnyeri a kimondottan a II. Hungary Pen Show-ra készült egyedi, kézzel készített Pendors tollat és Pennonia tintát. Ezek a különleges ajándékok nemcsak a tollrajongók, hanem bárki számára értékes nyeremények lehetnek. 

Csatlakozzon a kihíváshoz!

Ne hagyja ki ezt a különleges eseményt! Jegyezze fel a naptárába a II. Hungary Pen Show időpontját!

  • Dátum: 2024. november 16. (szombat, 10:00 – 18:00)
  • Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 5. terem)

Jöjjön el, és legyen részese ennek az egyedülálló rekordkísérletnek, valamint vegyen részt a nyereményjátékban, hogy Öné lehessen a különleges Pendors toll és a Pennonia tinta!

A rendezvényre  a rekordkísérlet mellett egyéb izgalmas programokkal is készülünk! 

Idén a tavalyinál is több élménnyel, lebilincselő programmal és lenyűgöző meglepetéssel várjuk! Találkozzon a legnevesebb tollgyártókkal, ismerje meg a legújabb trendeket az íróeszközök világában, és próbálja ki a tintákat és tollakat.

Várjuk sok szeretettel!

Addig is, friss hírekért kövesse Facebook oldalunkat!

Képek forrása: https://www.pasztimuvek.hu/