📣 II. Hungary Pen Show – 2024. november 16.

Kiállítóink:

Jelentkezés:

Honnan hallott rólunk? / How did you hear about us?

Általános információk:

Díjszabás:

  • 🇭🇺 30 000 Ft + ÁFA / asztal
  • 🇪🇺 80 € + VAT / table

Egy kiállítói asztal mérete: 180 x 90 cm

Bepakolás: 7:00 – 9:30-ig

Nyitás: 10:00 – 18:00

A kiállítók részére a parkolás ingyenes a Lurdy Ház felső parkolójában.

A Hungary Pen Show rendezvényen lehetőséget kínálunk magánszemélyeknek is, kizárólag használt írószerek értékesítésére.

A kiállítók részére asztalonként két széket biztosítunk. Reklámtábla, roll-up kizárólag az asztalokra, vagy az asztalok mögé helyezhető az esetleges balesetek elkerülése érdekében! (minden más reklámhordozó kihelyezése egyedi megállapodás kérdése)

Sajnos hosszabbítókat nem tudunk biztosítani. Kérjük kiállítóinkat, hogy ezt tartsák figyelembe amikor tervezik asztalaik kialakítását.

Minden kiállító a saját felelősségére vesz részt a rendezvényen, ezért szükséges rendelkeznie a vásári forgalmazáshoz szükséges jogosítványokkal, engedélyekkel és számlázási feltételekkel. Az esetleges adóellenőrzés során feltárt kiállítói hiányosságokért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

A jelentkezés 60 nappal a rendezvény időpontja előtt még visszamondható. Ebben az esetben a regisztrációs díj teljes összege visszafizetésre kerül. A rendezvény későbbi lemondásával nem áll módunkban a regisztrációs díjat visszafizetni!

A Hungary Pen Show szervezői a jelentkezők kiállítói portfólióját ellenőrzik, és amennyiben az nem illeszkedik a rendezvény tematikájába, a jelentkezést visszautasíthatják.

Érkezés és bepakolás:

A Hungary Pen Show a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont 5-ös és a hozzá tartozó Catering termeiben kerül megrendezésre. A Konferencia Központ a Lurdy ház Dél-Keleti sarkában található az első emeleten.

Szombaton, reggel 7 órától elkezdhetik a kiállítók a bepakolást. A rendezvény hivatalosan 10 órától kezdődik, ekkor kezdjük beengedni a vendégeket. Az esemény 18.00-kor ér véget ami után kezdődhet az összepakolás.

Minden asztalhoz jár két szék, illetve akinek szüksége van többre, az kérjük jelezze előre. A kiállítók hozhatnak magukkal segítőket akik természetesen ingyenesen beléphetnek a kiállítás területére. Nekik a helyszínen biztosítunk karszalagot.

A pen shown bejelentkezéskor kapnak tőlünk parkoló jegyet amivel ingyen kihajthatnak a felszíni parkolóból.

A földalatti parkolóban találhatóak liftek amelyek feljönnek közvetlenül a Konferencia Központhoz. Sajnos a földalatti parkolóban nem ingyenes a parkolás, ezért kipakolás után érdemes átállni a felszíni parkolóba az épület mellett.

Ha esetleg sok termékkel érkeznek ajánljuk, hogy hozzanak magukkal transzportkocsikat / targoncákat.

Fenntartjuk a fenti feltételek, információk és tájékoztató módosításának jogát a jelentkezések beérkezése után is.